Døde Mink På Jorden

På thyholm har de også haft udfordringer med døde mink som ligger og flyder. Men containerne kunne ikke afhentes med det samme og derfor væltede flere døde mink ud af containerne fordi de svulmer op.

Dode Mink Ligger Og Flyder Det Er Forfaerdeligt Bt Samfund Www Bt Dk

Døde mink smidt på jorden aflivede mink smides på jorden under åben himmel flere steder.

Døde mink på jorden. Derfor er de døde mink flere steder blevet smidt på jorden under åben himmel. Politiet er opmærksomt på problemet og visse steder kan det skyldes at jorden er for let til at holde de døde dyr nede. Her aflivede fødevarestyrelsen torsdag og fredag 24 000 dyr som blev smidt i containere.

Det fortæller formand tage pedersen. Naturstyrelsen vil ikke kommentere sagen men henviser til rigspolitiet som bekræfter at nedgravning af døde mink er på tegnebrættet. Problemet er at det langtfra er alle mink der blevet hentet endnu og de ligger og flyder.

Derfor har naturstyrelsen ifølge b t s oplysninger fået besked på at udpege områder i danmark hvor kroppe fra raske mink kan graves ned i jorden. På thyholm har de også haft udfordringer med døde mink som ligger og flyder. Ved militærets øvelsesterræn ved nørre felding udenfor holstebro er døde coronasmittede mink blevet begravet.

Fire dage senere viste opmålinger på stedet at problemets omfang er større end først antaget. Myndigheder avlere og minister mødes mandag minister for fødevarer fiskeri og ligestilling mogens. Her aflivede fødevarestyrelsen torsdag og fredag 24 000 dyr som blev smidt i containere.

Mink bliver ved flere nedgravninger presset op gennem jorden når naturlige forrådnelsesprocesser går i gang. Forinden er de blevet overhældt med desinfektionsvæske og kalk. Disse døde mink er ved at blive begravet tæt ved andre minknedgravninger på militærets øvelsesterræn ved holstebro.

Men containerne kunne ikke afhentes med det samme og derfor væltede flere døde mink ud af containerne fordi de svulmer op af den gas som de er blevet aflivet af. Ved tidligere nedgravninger har forrådnelsesprocessen gjort at minkene er svumlet så meget op at de er trængt op igennem den meter jord der skulle holde dem dækket. Men minkene er begyndt at presse sig op gennem jorden og ligger nu på jordens.

November erkendte forsvarsministeriets ejendomsstyrelse som har ansvaret for udførelsen af arbejdet at der er gravet døde mink ned i jorden for tæt på søen. De mink som ikke er blevet hentet i en container endnu de har bare ligget på jorden. Døde mink stiger op fra graven.

Er begravet for overfladisk. Brian langballe kristiansen har 26 000 mink der er blevet aflivet i løbet af de seneste par dage. Og det vækker harme hos danske minkavlere der derfor skal mødes med fødevareminister mogens jensen s mandag aften for at få styr på situationen.

Dode Mink La I Bunkevis Pa Jorden Styrelse Kan Ikke Afvise At Det Sker Igen

Dode Mink Presser Sig Op Fra Graven Avisen Dk

Partier Kraever Dode Mink Gravet Op Af Massegrave Politik

Dode Mink Smidt Pa Jorden Nu Modes Avlere Med Minister Limfjord Update

Dode Corona Mink Presser Sig Op Fra Graven En Meters Dybde Kan Ikke Holde Dem Nede Midt Og Vestjylland Dr

Dode Mink Gasser Sig Op Af Vestjysk Massegrav Herning Folkeblad

Svulmer Op Under Jorden Dode Mink Presser Sig Op Fra Graven Hsfo Dk

Avlere Og Minister Holder Mode Efter Dode Mink Er Smidt Pa Jorden

Kaemperegning Venter Over 3 Millioner Dode Mink Skal Op Af Jyske Grave Politiken Dk

Nu Skal Dode Mink Graves Op Det Vil Tage Maneder Og Koste Adskillige Millioner

Dode Mink Stiger Op Fra Graven Er Begravet For Overfladisk

Mink Ligger Pa Jorden Og Flyder Fordi Der Ikke Er Containere Nok Indland

Detektor Forst Smittede Dode Mink Ikke Nu Gor De Fodevarestyrelsen Erkender Fejl Detektor Dr

Kan Tage Et Ar Og Koster Millioner At Fa Dode Mink Op Af Massegrave Jeg Var Virkelig Lang I Ansigtet Politik Dr

Avlere Og Minister Holder Mode Efter Dode Mink Er Smidt Pa Jorden Landbrugsavisen

De Dode Mink Er Blevet Symbol Pa En Regering Der Handler I Panik Information

Nu Vil Regeringen Droppe Massegrave Men Hvad Skal Der Sa Ske Med De Dode Mink Tv2 Nord

Coronasmittede Mink Bliver Smidt Pa Jorden Det Er Fuldstaendig Vanvittigt Bt Politik Www Bt Dk

Dode Mink Ligger Pa Jorden Fodevarestyrelsen Mangler Containere Tv2 Nord


LihatTutupKomentar