Glee Stjerne Død

En stor sorg har ramt naya riveras kolleger fra serien glee efter nyheden om at hun er fundet død naya rivera blev mandag fundet død i piru søen i californien. Glee stjerna naya rivera forsvant natt til torsdag fra en båt.

Pin Pa Glee

Dødsfaldet er det seneste i en række af dødsfald der har ramt den populære teenageserie.

Glee stjerne død. 31 årige cory monteith var indtil sin død kæreste med sin 26 årige glee kollega lea michele der for blot en måned siden åben fortalte at hun elskede og støttede sin kæreste der var i afvænning på grund af problemer med stoffer. De forudgående fem dage havde redningsfolk søgt med lys og lygte efter rivera der forsvandt til søs ved lake piru i californien hvor hun befandt sig om bord på en båd med sin fireårige søn. Ntb scanpix vis mer.

Den amerikanske stjerne fra musicalserien glee naya rivera blev meldt savnet i sidste uge efter at hun var sejlet ud med sin fire årige søn i en sø i det sydlige californien. Tirsdag kom det frem at glee skuespilleren mark salling pludselig er død i en alder af 35 år. Den amerikanske skuespiller mark salling der især er kendt for sin medvirken i musical komedie og drama serien glee på fox tv er fundet død 35 år gammel.

Skuespilleren naya rivera der var særligt kendt for sin rolle som santana lopez i musicalsuccessen glee blev i går aftes fundet død i en drukneulykke hun blev 33 år gammel. Da cory monteith døde var optagelserne til en ny sæson af glee i fuld gang. Og det afsnit hvor finn dør er det næste i serien der bliver vist på amerikansk tv.

Skuespiller cory monteith fra serien glee er lørdag blevet fundet død på hotel. Bare få dage før sin tragiske død købte skuespillerinden naya rivera et maleri af den danske kunstner lilo og delte det på sin instagram. Og derfor blev man nødt til at skrive cory monteith eller finns død ind i serien.

Her kan du se listen over de personer fra serien der er døde. Nå har myndighetene gitt opp å finne henne i live.

Gwen And Trent By Corbinace On Deviantart Total Drama Island Anime Love Couple Cartoon

Glee Stjernen Naya Rivera Dode I En Drukneulykke Ekstra Bladet I 2020 Naya Rivera Skuespiller Glee

Pin Pa Boker

Pin Pa Glee

Pin By ǝᴉlnɾ On Death Note In 2020 Words Aesthetic Quotes

Pin By Trinidad Espinoza On Funny Video Glee Cast Quinn Fabray Glee


LihatTutupKomentar